Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Фруктівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04526911) був реорганізований і увійшов до складу Новенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

День села

19 жовтня 2019 року мешканці селища Фруктове та села Кирпичне відзначили

День села "Моє село - частина України!"

Цього святкового дня у Фруктовому розважався народ й лунали музики. На урочистості та веселощі в селищі зібралися мешканці й гості сіл хоть греблю гати, радісно і весело зустрічали всіх, хто завітав на свято.

Урочисту частину святкування відкрили ведучі заходу та Фруктівський сільський голова Снігір Любов Леонідівна, привітавши односельців з визначною датою.

Привітати мешканців сіл з важливою датою завітав народний депутат України Мінько Сергій Анатолійович, за професіоналізм та віддану працю робітників  Фруктовського сільського будинку культури нагородив від Мелітопольців і особисто від себе ноутбуком.

З щирими привітаннями до селян звернувся Заслужений громадянМелітопольського району, заслужений діяч сільського господарства Єрещенко Юрій Миколайович, який розповів про історію створення та минуле селища Фруктового, дякував талановитим, чуйним, добрим, щедрим та працьовитим Фруктівцям та Кирпичанцям.

Завітали поздоровити зі святом депутат Мелітопольської районної ради, директор ТОВ "Мелітопольська Черешня" Гринців Іван Іванович, який вручив подарунки робітникам культури та учасникам художньої самодіяльності.

З найкращими побажаннями приїздив поздоровити селян депутат Запорізької обласної ради Буряк Олег Миколайович.

Не залишили без уваги и сусіди сільської ради. Приїхали привітати усім колективом Новенської сільської ради під керівництвом сільського голови Бутенко Валентина Вікторовича. Бутенко В.В. побажав злагоди, миру, Господнього Благословення і подарував для дітлахів дитячого садочку телевізор плазму з флешкой. Всі гості зичили всього й багато, з повагою та від щирого серця..

Після урочистої частини святкувальників розважали пісенними виступами та концертною программою.

Староста з с.Володимирівка Якимівського району Азаренков А.М. привіз свої поздоровлення і привітали душевними співами дует "Зозульська Наталка та Ульяніч Іван" 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *